BRUGER  
  Log ind  
  Registrer  
  Medlemmer  

<< Motionsredskaberne   |   Hjem   |   DE TO JULEÆNDER. >>

DEN STIVFROSNE JULEMAND

Ho Ho Ho sagde julemanden.
image
Men det skulle han aldrig have gjort. For lige så snart han åbnede munden frøs hans stemme til is. Aldrig havde der været så koldt på Grønland, så han skyndte sig at pakke kanen med alle gaverne. Han kunne ikke sige noget, så han slog knald med pisken for at få rensdyrene i gang.




MERE...

Han tænkte: ”Det er nok bedst jeg smutter til Afrika, så jeg kan få lidt varme i min stivfrosne krop. Han landede midt i Afrikas brændende sol og lagde sig ved siden af kanen og de stivfrosne rensdyr. Det varede ikke længe så faldt både julemanden og rensdyrene i søvn. Og snart snorkede de omkap.
Sara havde set og hørt det hele.
Da hun så at julemanden og rensdyrene sov, sneg hun sig helt hen til kanen med alle gaverne. Hun tog en pakke, hvorpå der stod til Ellen i Niløse. Da hun pakkede gaven op, så hun det var et spejl og inde i spejlet kunne hun se en lille negerpige med bastskørt og bare tæer. Da hun så rigtig efter kunne hun også se sin egen navle. Hvor var det spændende. Det var så spændende, at hun kravlede op i kanen og gemte sig under alle gaverne, og da julemanden lidt efter vågnede opdagede han ikke, at Sara lå under alle gaverne. Han opdagede det først, da han havde tømt kanen for alle gaverne. Der så han Sara med Ellens spejl knuget ind til sig i bunden af kanen. Og da Sara spurgte julemanden om hun selv måtte aflevere gaven til Ellen, sagde julemanden ja, og kørte kanen hen foran Ellens hus
Hvor blev Ellen forbavset, da der blev ringet på dørklokken, og der stod en lille negerpige med bastskørt på uden for. Ellen havde selvfølgelig troet det var julemanden, der kom med hendes gaver.
Sara kom med ind i stuen, hvor der var en masse andre børn, der dansede om et stort flot juletræ. Da der skulle deles gaver ud sagde Ellen, at Sara måtte dele gaverne ud i år, for alle vidste, der ikke var én eneste gave til Sara. Men Ellen gav Sara det spejl hun selv var kommet med, og da det var et tryllespejl begyndte Sara at ønske sig en masse gaver, og snart havde hun mange flere gaver end alle de andre.
Men da Sara hørte, at julemanden råbte Ho Ho Ho uden for, skyndte Sara sig at sige farvel og tak for en dejlig juleaften og løb ud til kanen og snart var hun hjemme i Afrika igen.


Indsendt af: Bent Kristiansen den 12/12 - 05 | 11:49 | Profil        

Kommentarer



Kontakt mig, når nogen svarer på dette indlæg?