BRUGER  
  Log ind  
  Registrer  
  Medlemmer  

<< Billeder.   |   Hjem   |   Loppemarked den 31. maj >>

Forskning i Niløse

Hej!

En del af jer kender mig sikkert gennem min slægtforsknng og store interresse for Niløse sogn. Min slægt stammer fra Niløse sogn gennem min morfar, Niels Richardt Frederiksen 1905-1950. Slægten har boet i Niløse i mindst 300 år og har boet på bl.a. Ristedgaard fra 1792, hvor gården hed Smedegaard og er slægt med Poul Jørgensen på Dyssegården, som også stammer fra fæsteren fra 1792, Møllegaard fra inden 1686 og er slægt med Peter Arne Pedersen, som også stammer fra samme fæster tilbage i 1600-tallet, Fælledgaard fra 1761, Øster Gammelganggaard fra 1742, Blomsbjerggaard fra 1771 og er slægt med Gertil Nielsen som stammer fra samme fæster i 1771, Gården på matrikel 1 i Verup inden 1787, som lå ud til vejen, der svinger forbi Vallensborggaard og Fiskergaarden i Verup, hvor mine oldeforældre boede for 100 år siden. Slægten har også haft smedien i Kongsted ude ved Nygaard samt beboet en del af husene i både Verup, Kongsted og Niløse og gør det stadig.

Hvis der er nogen, der sidder inde med fotografier fra Fiskergaarden, som blev nedlagt omkring 1965, er jeg meget interresseret i at høre fra jer. Er også interresseret i at høre fra alle andre, der har gamle billeder fra sognet, både af privatlivet og af husene og gårdene.

Jeg hjælper meget gerne til med oplysninger fra sognet, hvis jeg kan. Jeg har to websider på Internet. Den ene indeholder bl.a. min slægtforskning (morfar) samt en del af mine gamle slægtsbilleder fra Niløse http://www.fly.to/brian56
Den anden indeholder næsten 500 folketællinger fra Holbæk amt og selvfølgelig også dem fra Niløse.

Håber at høre fra jer.

Venlig hilsen Brian Petersen
image

MERE...


Indsendt af: Brian Petersen den 20/05 - 03 | 12:41 | Profil        

Kommentarer



Kontakt mig, når nogen svarer på dette indlæg?