BRUGER  
  Log ind  
  Registrer  
  Medlemmer  

Indvielse af Borgerhus i Dianalund

image
Indvielsen foregår den 19. januar i tidsrummet kl. 11-14 og alle er meget velkomne !
Det bliver startskuddet til et helt nyt hus, med mange funktioner under samme tag og hvor borgerne kommer til at spille en central rolle i brugen af huset.

MERE...

På Biblioteket, der sammen med Lokalhistorisk Arkiv har til huse på den øverste etage, kan borgerne komme og gå som det passer dem fra morgen til aften i alle ugens dage. Biblioteket bliver nemlig et såkaldt åbent bibliotek, hvor brugerne kan få adgang til lokalerne ved hjælp af et kort og pinkode, og på den måde få glæde af bibliotekets faciliteter og betjene sig selv 90 timer om ugen. Der vil dog fortsat være personale i noget af åbningstiden. – Vi håber at borgerne vil tage godt imod de muligheder, der ligger i det nye, åbne bibliotek, fortæller Helen Sabinsky, der er leder af Sorø Bibliotek. -Vi er meget glade for de nye lokaler, der er lyse, venlige, funktionelle, og har gode opholdsmuligheder, fortsætter Helen Sabinsky.

Også Lokalhistorisk arkiv har fået nye og bedre lokaler, hvor især adgangen til arkivalierne og eget mødelokale er en væsentlig forbedring, fortæller arkivleder Jørgen Mogensen.

Udover de to kommunale institutioner har også Foreningen Borgerhuset i Dianalund til huse i lokalerne. Foreningen, der består af borgere fra Dianalund, står for udlån af de 9 mødelokaler, der er placeret på både øvre og nedre etage i huset. Foreningens formand Ole Lund, glæder sig til at slå dørene op for foreningerne i lokalområdet, og håber, at de vil gøre flittigt brug af lokalerne, så huset kommer til at summe af liv og aktivitet. –Vi er glade for de gode, rummelige lokaler og håber at borgerne vil gøre brug af tilbuddet om at låne lokalerne. Foreningen vil indkalde alle interesserede foreninger til et møde umiddelbart efter indvielsen, så de kan fordele lokalerne efter behov.


Indsendt af: Poul Hansen den 14/01 - 13 | 8:43 | Profil        

Hjem

image
LINKS
TV2 Øst
DR Regionalen
DMI lokalvejr
Sorø Kommune
SJ-Nyheder
Kalundborg Folkeblad
Region Sjælland
<Januar 2013 >
S M T W T F S
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31